Szürreális világ az AR-rel

A Meisai – AR Filter az ARKit 3 emberi kitakarás (people occlusion) és digitális mozgásrögzítés funkcióival ismeri fel és választja külön az embereket a háttértől a kamerafolyamban, ami lehetővé teszi, hogy tényleg csak ott alkalmazd az AR-t, ahol szeretnéd – akár a kézfejeden is.

Ezzel az élvonalbeli technológiával szemet gyönyörködtető effektusokat alkalmazhatunk az embereken, tárgyakon és a háttereken.

Amikor megnyitod az alkalmazást, számtalan különleges effektus jelenik meg a kijelző alján – legyintéssel kereshetsz köztük, és koppintással választhatod ki a megfelelőt.

A választott különleges effektust aztán alkalmazhatod a kézfejeden, más embereken vagy az árnyékukon – vagy ha mégis inkább a háttéren szeretnéd használni, koppints a kijelző jobb alsó sarkában lévő békára. Mivel az alkalmazás képes egyszerre több embert felismerni, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.

A Meisai kompatibilis az iPhone XR-rel, iPhone XS-sel, iPhone XS Maxszel és az újabb modellekkel. Ha szeretnél varázslatos és titokzatos videókat készíteni, akkor ezzel az alkalmazással megtudhatod, milyen izgalmas lehetőségek rejlenek az AR-ben.

Hozzászólás írása