Személyes tapasztalatim a robotporszívóval

Lakásunk tipikusan amerikai stílusúnak mondható a hatalmas, egybenyitott terekkel. Ebből adódóan nagyrészt járólappal van burkolva. A burkolat ráadásul világos, miért is ne? Hiszen úgy izgalmas, ha minden apró porszem azonnal látszik rajta! Amikor már elegem lett a hagyományos porszívó hurcolásából, elhatároztam, hogy megkockáztatok egy robotporszívót. Természetesen hallottam róla jót is, rosszat is, de azt kell mondjam, hogy nekem bevált!

A beüzemelése egyáltalán nem bonyolult, ráadásul okostelefonról vezérelhető egy applikáció segítségével. Ezt a részét például nyugodtan rábízhatjuk családunk férfi tagjára, garantált lesz a porszívó sikere nála is!

Hallani olyan negatív kritikát, hogy a robotporszívó gyengébb szívóerővel bír, mint hagyományos társa. Nos én ezt nem tapasztaltam. Tény, hogy padlón szeretem leginkább használni, de a szőnyeg sem akadály számára, bár igaz, azért legalább kéthetente érdemes hagyományos porszívóval is átmenni rajta. A forgókefék biztosítják, hogy szilárd burkolaton egyetlen szösz vagy porszem sem menekülhet az útjából. A gép portartálya meglehetősen nagynak mondható, 0,6 liter, így nem szükséges minden használat után üríteni. Ráadásul sokkal csendesebb, mint a hagyományos porszívó, de ha valakit még ez is zavar, akkor az időzítő segítségével beállítható, hogy akkor dolgozzon, amikor senki sem tartózkodik otthon.

Mindenkinek javaslom, hogy szerezzen be bátran egy robotporszívót, garantáltan a család legjobb barátja lesz!

Hozzászólás írása