Székhelyszolgáltatás? Ezekre figyeljen!

Ma már a legtöbb vállalkozó könnyen tájékozódhat az előtte álló lehetőségekről. Legyen szó marketing tevékenységről, szakmai fejlődést elősegítő tanfolyamokról, az internetnek köszönhetően szinte végtelen világ áll előttünk.

Ennek köszönhetően egyre többen találkoznak a székhelyszolgáltatással is, ami nagyon sok esetben segítheti versenyelőnyökhöz a cégeket. Mivel mára nagyon sok vállalat kínál székhelyszolgáltatást, javasoljuk, hogy a megfelelő partner kiválasztásához vegyük figyelembe az alábbiakat:

  1. Mit kínálnak?

A székhelyszolgáltatás kiválasztásakor érdemes alaposan tájékozódni arról, hogy mit kaphatunk a pénzünkért cserében. Nagyon jól jöhet például, ha a szolgáltató nemcsak adminisztratív terheket vállal át tőlünk, hanem pár operatív segítséget is kínál, melyek közül ízelítőül, íme, néhány:

– Postai küldemények kezelése: talán ez az egyik leggyakoribb oka annak, hogy valaki a székhelyszolgáltatás mellett dönt (túl a bejegyzett cím előnyei mellett). Ugyanis nagy könnyebbséget jelent a hétköznapokban, ha a postai küldemények miatt nem kell aggódnia a vállalkozónak. A legtöbb székhelyszolgáltatás mellé jár egy olyan lehetőség, hogy a beérkező, papír alapú leveleket beszkennelve továbbítják számunkra.

Tárgyaló és parkolóhely(ek) biztosítása: garantáltan professzionális benyomást kelt ügyfeleink szemében, ha egy kellemes tárgyaló falain belül fogadjuk őket. A fenntartott parkolóhelyek pedig tökéletes „kezdő impulzust” jelentenek a hozzánk érkezőkben, főleg forgalmas kerületekben.

  1. Milyen áron?

Már csak arra kell figyelnünk, hogy pontosan milyen áron jutunk a székhelyszolgáltatás adta előnyökhöz. Az együttműködés elején tisztázzuk, hogy az általunk kiválasztott csomag díját havonta vagy évente kell-e fizetni.

Hozzászólás írása