Overdrive City: Versenyezz menő verdákkal és irányíts autógyárakat.

A tuningolás az életed? Vagy inkább a javítgatás? Netán jobban ínyedre lenne, ha a volán mögé pattanva egzotikus tájakon száguldozhatnál? Mindegy, miféle autórajongóból faragtak, az Overdrive Cityvel ráléphetsz a gázpedálra.

Egy autóipari birodalom mérnökeként raktáraidat a legelegánsabb cuccokkal és csúcskategóriás luxusautókkal töltheted meg, hogy aztán pénzt és dicsőséget szerezz a legmenőbb versenyeken. Csak tartsd lenyomva gázt a gyorsításhoz, és engedd fel a fékezéshez: az automata kormányzás lehetővé teszi, hogy verdád csikorogva vegye be a legveszélyesebb kanyarokat, majd felbőgjön az egyenes szakaszokon.
Egy versenypálya itt, egy bemutatóterem ott – alkosd meg autós vágyaid városát!

A valódi izgalmak azonban a versenyek között várnak. Turbózd fel városodat különféle gyárakkal, hogy összerakhasd a Nissanhoz és a BMW-hez hasonló autógyártók verdáit, és hozz létre üzemeket, hogy csavarokat, fémlemezeket és végül alvázakat készíthess. Ügyes tervezéssel szerelősoraidat olajozott gépezetként működtetheted, akárcsak egy modernkori Henry Ford.

Városod a végére nyüzsgő metropolisszá növi ki magát, amelynek fákkal szegélyezett környékeit mindössze néhány háztömb választja el a Maserati összeszerelő üzemétől. A város a tiéd, irányítsd kedvedre!

Hozzászólás írása