Nem jön össze az otthoni szőnyegtisztítás? Ideje megkeresni a WeClean vállalkozást

Fiatal házasként meglepődtünk, hogy mennyire be lett osztva az időnk, pedig akkor még gyerek sem volt a képbe. Rengeteg program, munka és utazás váltogatta egymást, így gyakran elhanyagoltunk olyan fontos dolgokat, mint az otthonunk folyamatos kitakarítása.

Ennek hatására történt az, hogy a szőnyegeink egyre koszosabb állapotba kerültek, viszont arra meg pláne nem volt időnk, hogy a porszívózás után még nekiálljunk kefével és tisztítószerekkel elvégezni a szőnyegtisztítást. Pedig viszonylag sok szőnyegünk volt és így egyre zavaróbb lett az otthonunk látványa.

A szőnyegtisztítás kérdése pedig egyre nagyobb fejtörést okozott, amíg az egyik barátom nem ajánlotta a WeClean szolgáltatásait. Elmondása szerint a hazai vállalkozás már sok mindenben segített neki nagyon kedvező áron és a szőnyegtisztítás is kifejezetten a szakterületük.

Utólag érdekes visszagondolni arra, hogy mennyire nagyszerű volt ez az ötlet és mennyire jól tettük, hogy a barátom ajánlására felhívtuk őket. A vállalkozás nagyon ügyfélbarát volt, professzionálisan kezelték az ügyet, érezhető volt, hogy nem most kezdték a szakmát és gyorsan reagáltak a megkeresésünkre. Házhozjöttek rövid időn belül és a szőnyegtisztítás rendkívül jól sikerült, és ezáltal szinte teljesen megújult az otthonunk atmoszférája. Azóta is őket hívjuk az ilyen jellegű ügyek miatt, pedig azóta már elköltöztünk egy új helyre és amikor valamelyik barátunk vagy ismerősünk hasonlókkal küzd, mint mi egykor, nekik is egyből a WeClean az a vállalkozás, amit ajánlunk.

Hozzászólás írása