Mobiltelefonjaink védelmében

Mobiltelefon vásárláskor általában már meg szokás kérdezni a vásárlót, hogy szeretne-e kötni biztosítást a vásárolt készülékre. Valóban érdemes elgondolkodni rajta, hogy igénybe vesszük-e a szolgáltatást, ugyanis akárhogy nézzük belefektettünk nem kevés pénz egy olyan eszközbe, ami a mai modern világunkban szinte létfontosságú eleme lett életünknek.

Sajnos a legváratlanabb pillanatban tud megtörténni a baleset a mobiltelefonnal. Az egyik legbosszantóbb az tud lenni, ha valahogy minden igyekezetünk ellenére a betonra, köre, járólapra esik a készülék, egy olyan pózban, hogy kicsit vagy éppen nagyon megreped, betörik a kijelzője. Benyomódás, kisebb sérülés is szinte bármikor érheti, ami utána rendkívüli módon bántja az embert. Aztán másik példa hogy, ahol kisgyermek van, ott bizony megesik, hogy valahogy, igaz senki sem tudja hogyan, de a kis lurkó kezébe kerül a mobiltelefon, amivel utána sok minden történhet…

Természetesen tokkal, kijelző védő fóliával, és kellő odafigyeléssel meg előzhetőek a balesetek, de a mobiltelefon biztosítás lehetőségét is fontolóra vehetjük.

Hozzászólás írása