Mit csináljak, ha azonnal szükségem van klímaszerelésre?

Ha sürgős a helyzet, akkor felkereshet olyan online klíma szaküzleteket, amelyek gyorsabban reagálnak az átlagnál. A Klímaszakáruház segít a klímák beszerelésében is. A felmérést és a szerelést az áruház weboldalán akár azonnal meg lehet rendelni. A klímaszerelést a szerződött partner végzi, a Logit Kft. A szerződött partner a megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik és az NKHV-nál is regisztrálva van. A helyszínre minden esetben jól képzett, klímaszerelésekkel foglalkozó szakembert küldenek. Az 50 000 Forintos klímaszerelésben benne foglaltatik a munkadíj és az adott klíma beszereléséhez szükséges anyag mindegyike. Ilyenek az elektromos vezetékek, a 3 méter réz csővezeték, a tartókonzol, a kábelcsatorna.

A telepítést abban az esetben lehet megrendelni, ha a klíma megvásárlása a klíma szakáruházból történik. Csak a termékekkel együtt rendelhető meg. A klímaszerelő partner a legrövidebb időn belül, jellemzően 1 napon belül felveszi a kapcsolatot a vásárlóval.  Az időpontot egyeztetve 10 munkanapon belül a helyszínre érkezik az első tárgyalásra és a helyszín felmérésére. Természetesen a dátum szabadon módosítható, de ekkor biztosan kell egy kicsi csúszással számolni. A telepítéseket munkaidőn belül tudják elvégezni, így ezt érdemes szem előtt tartani már az időpont egyeztetése előtt. Minden esetben kapacitásfüggő, hogy mikor tudják megkezdeni a klíma beszerelését.

Egy standard klímaszerelés a következőket tartalmazza: egy darab falátütést normál téglafalban, a belső és a külső egység 3 méteres útvonalon keresztüli beszerelését, az összes konzol rögzítését. Külső falon csak akkor tudják elvégezni a konzolok rögzítését, ha az nem igényli az alpin technika alkalmazását.  A működési és a beszerelési határokon belül elvégzik a kültéri egység teljes beszerelését. 3 méter maximum csővezetéket biztosítanak a standard csomagban és az alapvető funkciókat is beállítják a készüléken. A beszerelésre minden esetben 12 hónap garanciát biztosítanak, amely csak a beszerelésre vonatkozik, a készülékre nem. Felárat szükséges fizetni a betonfal vagy a téglafal átütésére, a kettőnél több falátfúrásra és a 3 méternél hosszabb csővezetékre, a speciális rögzítő anyagokra.

Hozzászólás írása