Milyen harmonika ajtó méretek vannak?

Az ilyen dekoratív harmonika ajtóknál sem kevésbé fontos a megfelelő méret kiválasztása. Kijelenthetjük, hogy kiemelkedő fontossággal bír a pontos méretek felvétele. Az ajtószárnyak nyitásához mindig megfelelő helyre van szükség, hiszen, ha nem jól rögzítik a méreteket, akkor az ajtószárnyak nem lesznek nyithatók. Ilyenkor egy harmonika ajtó nagy segítséget nyújthat. Ezeknek az ajtóknak két működési rendszerük van. Az egyik esetben egy egyes szárny a függőleges tengely mentén kerül felfüggesztésre és maga az ajtó egy sínen gurul nyitás és zárás közben. Az ajtószárnyak különböző széleségűek és nyitáskor vagy záráskor ezek egymásra tudnak záródni. Másik esetben több kis ajtószárnyat készítenek és ezek a kis szárnyak felfüggesztésre kerülnek. A szárnyak teljesen egymásra tolhatók, de a szárnyakon belül is két lamella kerül kialakításra. Ennek az előnye, hogy a falba is be lehet süllyeszteni, így sokkal trendibb megjelenést kölcsönöznek a lakásnak.

Beltéri ajtó választás előtt érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot a Szalafánál. A raktáron lévő vagy megrendelhető ajtók teljes választékával várják az érdeklődőket. Nem csak harmonika ajtók, hanem tolóajtók is megtalálhatók a kínálatban. Emellett készítenek Mod-Art beltéri ajtókat, sima telelapos belső ajtókat, modern és minimál beltéri ajtókat, furnérberakással díszített ajtókat és természetesen MDF ajtókat. A harmonika ajtók mellett különös figyelmet kell szentelni a tolóajtókra, hiszen ma már egy modern lakásban ez is jól megfér.

A modern lakóterekben a beépített tolóajtó kifejezetten ajánlott. A lakások egyre kisebbek, így a rendelkezésre álló helyeket nagyon jól kell kihasználni. A ECLISSE tolóajtócsalád már 1989 óta elérhető a kereskedésekben, így a Szalafánál is. A tolóajtókat időtálló alapanyagokból készítik és mind minőségi termékek. A tolóajtóknál folyamatos megújulás várható és igény szerint a meglévő ajtók mindig egy újabbra és modernebbre cserélhetők. A tolóajtókat akár évek múlva is lehet automatizálni, hiszen ezek beszerelésében is segítő kezet nyújtanak a Szalafa szakképzett munkatársai. Egy tolóajtóhoz tartozó görgőmű akár 80 kg teherbírásra is képes, de ha igény mutatkozik rá, akkor rozsdamentes acélból is legyártják.

Hozzászólás írása