Miért válasszunk amerikai hűtőt?

Miért válasszunk amerikai hűtőt?

Egyre több háztartásban találkozhatunk side-by-side vagy más néven amerikai hűtővel, amely az USA-ból terjedt el.

Legfőbb jellemzője, hogy a hűtő- és fagyasztórész egymás mellett található, emiatt helyigényesebbek a hagyományos típusoknál. 180 cm magasság és 300 l nettó űrtartalom alatt nem kapható. Az energiaosztály az amerikai hűtő esetén elsődleges szempont, érdemes takarékos energiaosztályút választani.

A hűtőszekrény egyik előnye a megjelenésben rejlik: rozsdamentes acélborítás jellemzi ezeket a különleges gépeket, és sok típus rendelkezik különböző kijelzőkkel, melyek akár arra is figyelmeztethetnek bennünket, hogy miből van kifogyóban a hűtőnk.

Az amerikai hűtők befogadó-képessége jóval nagyobb, mint hagyományos társaiké, tehát mindenképpen nagy alapterületű konyhába javasolt elhelyezni. A hűtő mérete lehetővé teszi, hogy több, különböző hőmérsékletű, ún. klímazóna üzemeljen benne. A legtöbb amerikai hűtő rendelkezik hidegvíz, jégkocka és jégzúzalék adagoló berendezéssel. A jég mindig frissen készül, hogy tökéletesen szagmentes és ízsemleges legyen. Ha hosszabb ideig nem használunk jeget, a hűtő automatikusan leolvasztja tartalékait, és friss kockákat készít.

Az előnyei alapján bátran kijelenthetjük, hogy álmaink netovábbja lett az amerikai hűtő.

Hozzászólás írása