Miért érdemes a roló mellett dönteni, ha árnyékolót keresünk?

Amikor azon töprengünk, milyen árnyékolót válasszunk, melyikkel is járunk a legjobban, érdemes priorizálni saját szempontjainkat is. Hova keressük a megfelelő árnyékolót, milyen az ízlésünk, és mi illeszkedik legjobban a szobába? Illetve, milyenek a szoba adottságai, és milyenek az ablakok?

Amikor az a szempont szerepel az elsők között, hogy könnyen felszerelhető típust válasszunk, ami nem igényel különösebb karbantartást sem, és illeszkedjen az ablakhoz, akkor jön szóba a roló. A roló egy nagyon praktikus választás, nemcsak otthonba, de irodaházakba is.

Egyszerű, letisztult, minimalista megjelenésnek örvend, és nagyon könnyen kezelhető. Fúrás nélkül felszerelhető, tépőzáras rolók is beszerezhetők ma már, és egyszerű mozdulattal le és fel is lehet őket húzni. A jobbotlet.hu oldalán kapható rolók például kézi gyöngylánc működtetésűek, és tok nélküli árnyékoló típusok. Ezeket kifejezetten belső használatra tervezték. Anyagukat tekintve vászonból készültek, melyek alkalmasak a bukó-nyíló és a függőleges síkú ablakok, valamint erkélyajtók árnyékolására.

Ezek is fúrás nélkül, nagyon könnyen az ablakhoz illeszthetők, általában felakasztva rögzíthetők. De igény esetén akár a falra, mennyezetre, vagy ablakkeretre is szerelhető rolókról beszélhetünk. Ez a legolcsóbb és egyben legegyszerűbb módja is az ablakok erkélyajtók és üvegfelületek sötétítésének, árnyékolásának és dekorálásának egyaránt.

Hozzászólás írása