Ideális jelölt a műfű erkélyre

Ha gondoltál már rá, hogyan dobd fel a külteret, válassz műfüvet erkélyre. A legtöbb ember nem is gondolná, de a műfű erkélyre épp oly ideális talajvariáció, mint bárhol máshova.

Elsősorban mert több szempontból is értékálló. Megvételt követően semmi többletes gondozást nem igényel, se nyírást, se locsolást, és akár 15 évig is elvan, mialatt végig megőrzi tartós zöld színét. Ezáltal sokkal több időt és energiát tudunk felszabadítani. A műfű erkélyre, vagy más kültéri helyre lerakva ellenáll egyrészt minden időjárási viszonynak, így esőzésnek is, mivel nagyon jó vízelvezető rendszerrel lett kidolgozva.

Másrészt egyszerre rugalmas és tartós. Ez azt jelenti, hogy akár háziállatok, akár gyerekek vígan játszhatnak, szaladhatnak rajta, mivel kárt tenni nem tudnak benne. Egy másik legnagyobb előnye, amiért a műfüvet erkélyre is lehet helyezni, hogy egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, valamint a termék maga is antibakteriális bevonattal van ellátva. Ennek köszönhetően a műfű is sokkal ellenállóbb a különféle vírusok és baktériumok ellen, ami magasfokú higiéniát biztosít otthonunk területén is. Ez azt is jelenti, hogy nem csinál sarat vagy hasonló koszt, így sokkal tisztább, mint a természetes fű.

A műfű erkélyre, vagy kertbe helyezve azért is barátságos, mert puha és kényelmes terepet ad, mind járkálásnál, mind kutyáknak a szundításhoz. A Műfűplacc weboldalán többféle típusból válogathatunk sűrűség, puhaság, szálmagasság, és színárnyalat alapján. Külön kecsegtető, hogy azonnal hozzájuthatunk a kiválasztott típushoz, mivel a raktárkészletük folyamatosan frissül.

Hozzászólás írása