Helyezze megőrzőbe csomagját addig, amíg várost néz!

A csomagmegőrzők gyöngye a Budapest Luggage Storage, mely ha hiszik, ha nem, igazán okos megoldással szolgált, mégpedig a turisták számára! Átutazóként megtapasztaltam, hogy mekkora kellemetlenséget tudnak okozni a többkilós csomagok, ha fel kell őket vonszolni a tömegközlekedési eszközökre, illetve különféle látványosságokra. Sok helyre valójában fel sem tudunk menni ilyen nagy bőröndökkel, de még a kisebbeket is kellemetlen cipelni, hiszen ki akar velük nyűglődni, amikor a tájban akarna önfeledten gyönyörködni? 

Gyakorlottabb utazók jól tudják, hogy miről beszélek: emellett az a nagy öröm, hogy a kreatív emberek még az ilyen negatív tapasztalatokból is képesek előnyt-, illetve vállalkozást kovácsolni! Biztos így tett a Budapest Luggage Storage tulajdonosa is! A bolt lényege, hogy kisebb üzlethelyiségeket nyitottak városszerte, elsősorban a belváros legforgalmasabb terei, és utcái közelében, ezekben pedig mindössze egy euró per órás díjért megőrzik a csomagokat.

A kedvező ajánlat, és a csomagmegőrzés mellett azért is érdemes igénybe venni a szolgáltatásaikat, mert számos turisztikai információval készültek fel a Luggage Storage munkatársai, hogy kellemesebbé tegyék az átutazók ittlétét!

Hozzászólás írása