Férfi pólók egyszerűen

Egy sportintézményt tartunk fenn, ahol már elhasználódtak a régi férfi pólók, emiatt új felszerelést kellett biztosítanunk a napi szinten való használathoz.

Ezért elkezdtünk keresgélni a neten, hogy egy olcsóbb és megbízható megoldást találjunk, emellett az intézmény logóját is szerettünk volna rányomtatni az új férfi pólókra, majd így találtunk rá erre a webshopra. Szerencsénkre a választék igen szerteágazó volt, ismert márkáktól kezdve, a rövid- hosszúujjú, de ujjatlan póló is találtatott, valamennyi méretben, sok színben találtunk rá férfi pólókra, többféle szabással.

Árajánlat társaságában leadtuk a rendelést, és meglepődésünkre egy nagyon kedvező ajánlattal leptek meg minket, amellett a szállítás is nagyon hamar lezajlott rendben. A pólónyomtatás négy nagyon kifinomult módon történik náluk: nyomtatott flex, flex, szitázás, vagy direkt nyomtatás közül lehet választani. A nyomtatott flex bizonyult számunkra a legideálisabbnak, mert ez darabáron is már egy jutányos megoldás, és a lehetőségébe élénk színek és teljes színskála is tartozik.

Hőpréssel helyezik fel a fólián rögzített mintát a pólókra, majd az ez úton felkerült mintán már élénk színek és nagy tartósság tapasztalható, ez a mi benyomásunk is, ahogy a férfi pólók napi szinten használatra kerülnek itt is. Az innen vett pólók tisztítását is egyszerűen végezzük, mindeközben megőrzi mind színét, mind tartósságát. A választékban a férfi pólók mellett másféle ruhadarabok is feltűntek, sapkák, dzsekik, sportruházatok, gyermekruhák is, érdemes válogatni közülük.

Hozzászólás írása