Egy saját kerti csúszda előnyei

Hányan emlékeznek vissza szeretettel a helyi park csúszdáira? Óráknyi szórakozás, nyáron kellemes meleg, télen jeges élmények. Szerencsére ez a fajta élvezet továbbra is lehetséges a személyes sérülések minimalizálása által, aminek az eszköze egy saját kerti csúszda.

A kerti csúszdák évek óta léteznek, és a közterületi változatok szinte minden olyan játszótér klasszikus jellemzője, amelyet a gyerekek meglátogatnak. Először 1922 körül mutatták be, eredetileg fából készült deszkákból. Akkoriban a lányokat kicsit kevésbé tartották kalandvágyóknak tartották, mint a fiúkat, ezért külön tartották őket. Ennek hatására a fiúk sokkal meredekebb csúszdákon játszhattak. A dolgok nagyot fejlődtek ezektől a kezdetektől fogva, és rengeteg különböző dizájn közül lehet választani és ez igaz a kerti csúszdákra is.

A kerti csúszda egy nagyon népszerű választás, de valószínűleg sokan egy kicsit unalmasnak tartják. Általában egyenes, néhány váltakozó hullámmal a lendület és a sebesség növelése érdekében. A legtöbb játszótoronyhoz hozzáadható és a hossz egyéni választás lehet. Ez a típus elég biztonságos minden korosztály számára, beleértve a kisgyermekeket felnőttek felügyelete mellett.

A spirálos kerti csúszda is egy népszerű választás ezen kívül. A tengerparti nyaralások emlékei számos olyan felnőttet elárasztanak, aki ezt a típust szeretné megszerezni. Olyan gyerekeknek készült, akik egy kis kalandra vágynak, és tökéletes az idősebbek számára.

Mint ez látható, ezek a gyártmányok különféle formájúak és méretűek. Ezek mindegyike képes megmozgatni a gyermek képzeletét. Különböző fordulatok és sebességtartományok teszik szórakoztatóvá őket.

Hozzászólás írása