Cégalapítás csomag a Logosznál, és a tanácsadás igénybevételének fontossága

Szükségünk van jogi és gazdasági tanácsadásra ahhoz, hogy biztonságosan tudjuk a cégalapítás különféle lépéseit megtenni. Sokakat például olyan kérdések is váratlanul érhetnek a cégalapítás lebonyolítása során, hogy a székhelyet ki kell jelölniük a bejelentés előtt. Ha nincsenek saját ismereteink ilyen téren, akkor érdemes olyan cégcsoporthoz fordulni, akik olyan könyvelőkkel, és ügyvédekkel dolgoznak, akik biztosítanak cégalapítási tanácsadást, illetve ahol igénybe vehető a székhelyszolgáltatás.

A Logosznál 30 perces cégalapítás tanácsadást biztosítunk az ügyfeleinknek. Segítünk abban, hogy milyen cégformát érdemes választaniuk, valamint a cég nevének kiválasztásával kapcsolatban is tudunk tanácsot adni, hiszen sok olyan buktató lehet ebben a kérdésben is, mely lassíthatja a cégalapítást. A szolgáltatásunk megközelítőleg 15-17 ezer forint, ez csomag ár, azaz tartalmazza a székhelyszolgáltatást is. Extra szolgáltatásként 5 darab aláírás mintát is biztosítunk a csomag mellé.

A cégalapítási kérelmet egy napon belül beküldjük a cégbíróságnak, és azonnal értesítjük Önt, amint megtörtént a bejegyzés.

Hozzászólás írása