Becsüljük meg párunkat!

Valentin nap, házassági évforduló, és az év bármelyik más napja alkalmas lehetőség arra, hogy kifejezzük párunknak, hogy mennyire szeretjük és megbecsüljük.

Több módszere, eszköze is lehet ennek a megmozdulásnak. Ha valaki megengedheti magának, a legjobb, ha a nagyobb események alkalmából elhívja kedvesét egy gyertyafényes vacsorára vagy egy hosszú hétvégére egy wellness szállodába. Így egymással is feltöltődve tudnak visszatérni a hétköznapokba. A pólónyomás lehetőségét kihasználva, pedig egyen pólója is lehet a párnak arra a pár napra.

De sokkal egyszerűbb és olcsóbb variációk is léteznek. Akár egy csokor vörös rózsa – ha az illető szereti a vörös rózsát –, akár egy tábla csokoládé, egy egyedi póló Mr. And Mrs. felirattal és egy nagy ölelés is sokat mondó tud lenni. Amikor a pár csak pár, akkor talán könnyebb és sűrűbb az ajándékozás, de egy apróság érkezésével sok minden megváltozik. Az addigi férj apa is lesz, a feleség pedig anya. És ez rengeteg feladattal is jár, ami közül néha alig lehet kilátni. Így van, hogy a pár is alig veszi észre egymást. De fontos akkor is a kedveskedés és a törődés. Egy újabb egyedi póló például Szuperapu felirattal nagyon találó tud lenni. Ráadásul a pólónyomás nem olyan drága, és később a pólóban sokat lehet ökörködni a gyerekekkel is.

Hozzászólás írása