Az izgalmas fürdőkádban tapasztalt élményekért:

A fürdőkádban töltött órák sokak szerint luxusélvezetnek számít, már csak azért is, mert hosszú idő megy el a semmivel, a kádak megtöltésére többnyire rengeteg vizet kell felhasználnunk, emellett pedig a különféle kozmetikumok, habfürdők, fürdőbombák is sokba szoktak kerülni számos helyen – arról nem is beszélve, hogy ezek többségében bőrirritációkat is okozhatnak.

Ellenben a többi, piacon található termékkel, az Olivia Natural habfürdő termékei kapcsán nem kell attól félnünk, hogy a bőrünk megsínyli majd a kényeztetés idejét. A készletükben találhatunk fürdőcsokoládékat, fürdőgolyókat, fürdőpralinékat, fürdősókat, fürdőtejeket. Ezek mindegyike elérhető a különféle bőrtípusoknak megfelelő verzióban.

Az érzékeny bőrűek ugyan úgy megtalálhatják a nekik megfelelő terméket, ahogy a száraz bőrűek, az ekcémások, és az egyéb bőrbetegségben küzdők is. Mivel az Olivia Natural termékek gyártói igazi gyógynövényeket tartalmaznak, ezért gyulladáscsökkentő hatásúak, mint például a levendulát tartalmazó termékek. A zsírsavakban, vitaminokban gazdag termékek esetében pedig csökkenthetjük a bőrünk kiszáradását egy kiadós otthoni SPA élménnyel.

Hozzászólás írása