Autóbérlés esküvőre az Autókölcsönző Klubtól.

Az Autókölcsönző Klubnál különféle gépjárművek bérbeadásával foglalkozunk. Célunk, hogy a hozzánk betérő ügyfeleink számára olyan járművet biztosítsunk, mely tökéletesen megfelel az igényeiknek! Nem akadály számunkra az sem, ha különleges alkalmakra kell megfelelő autót találnunk, ezt bizonyítja a következő eset is:

Egy fiatal pár állított be az Autókölcsönző Klub udvarába, és azzal a kicsit sem szokatlan kéréssel fordultak felénk, hogy tudunk –e a hamarosan megrendezésre kerülő esküvőjükre autóval szolgálni. A pár egy szűk körű esküvőt tervezett, mindössze a családdal és a legjobb barátokkal. A rendezvény abból állt, hogy elmennek a templomba, majd onnan egy étterembe ünnepelni. A visszafogott ceremónia mellett egy dologhoz ragaszkodtak még: ahhoz, hogy díszített autóval mehessenek el a templomba, majd onnan az étterembe, és mivel nem igen rendelkezett az ismerősi körükben senki sem olyan járművel, mely elnyerte volna a tetszésünket, hozzánk fordultak, esztétikus esküvői személygépjármű után kutatva.

Kínálatunkban külön szerepeltetjük azokat a személyautókat, melyeket külön esküvőkre tartogatunk. Ezek olyan jó megjelenésű, esztétikus gépjárművek, melyekhez igény esetén sofőrt is biztosítunk. Ennek a párnak is megkönnyítettük az életük legszebb napját, ahogy az Önét is szebbé tudjuk tenni! Látogasson el honlapunkra!

Hozzászólás írása