Adminisztratív teendőkre is kiterjedő székhelyszolgáltatás

A székhelyszolgáltató megválasztása nagy felelősség, nem mindegy, hogy kit vagy kiket bízunk meg a céges ügyeinknek intézésével. A székhelyszolgáltatás keretein belül adminisztratív terheket is levesz a szolgáltató a vállalkozó válláról.
A székhelyszolgáltatás az ügyféllel kötött szerződés értelmében jogosultságot kap arra, hogy annak hivatalos leveleit átvegye a postástól, majd azokat felbontja, tartalmuknak megfelelően jár el, valamint napi szinten értesíti az ügyfélt arról, hogy mi állt a levélben, hogy milyen teendői lesznek a későbbiekben. A megállapodás szerint e-mailben és/faxon is továbbítják ezeket az üzeneteket az ügyfélnek.
A levelek fogadása és kezelése mellett tárolják is ezeket az iratokat, hogy egy ellenőrzés során be tudják mutatni őket a NAV-nak. Sokrétűen viszi le ezzel a tevékenységével a székhelyszolgáltató az ügyfelek válláról a terheket. Részben azért, mert pénzt és időt takarít meg nekik azzal, hogy nem kell irodát bérelniük, nem kell saját otthonukban berendezniük az irodájukat. Amellett hogy biztosítják a fix székhelyet és az azzal járó kötelezettségeket, még az adminisztratív munkákat is leveszik a vállalkozó válláról.

Hozzászólás írása