A te történeted: A How does The Human Body Work? appal könnyű a biológiatanulás

Az emberi test csodálatos. Számtalan különböző rendszere összehangolt gépezetként dolgozik: senki nem ad rá utasítást, a köröm mégis nő, a szív metronómként pumpálja a vért, az izmok dugattyúkként visznek előre…

Mi van a testünkben? Hogyan működik? Hová kerül az étel, amit lenyelek? A How does The Human Body Work? számos kérdésedet megválaszolja.

Első lépésként válassz egy testet – ez fog végigmenni a futószalagon, hogy alaposabban is megvizsgálhasd. A fogantyúk meghúzásával közelebbről is megnézheted a különböző testrészeket – a csontváztól a szívig –, és közben tanulhatsz róluk.
Közelíts, és tudj meg többet a test különböző rendszereinek működéséről!

Az alkalmazás szórakoztató meglepetésekkel jutalmazza a kíváncsiságot. Ha ráközelítesz a kézfejre, kifestheted a körmöket. Vess egy pillantást a szemre, és láthatod, hogyan tágul és szűkül a pupilla, amikor fel- és lekapcsolsz egy lámpát. A szív valódi látványosság: nézd, ahogy felgyorsul, és egyre erősebben pumpálja keresztül a vért a szívkamrákon, amikor a test mozgásba lendül. Ez egy okos, sajátos hangulatú app, amelyből számtalan különleges tényt tudhatsz meg a különleges testedről!

Hozzászólás írása