A Forráscentrum Kft. az EU pályázatok megfigyelője

Egyre több vállalat látja be, hogy működéséhez elengedhetetlen a pályázati pénzek elnyerése. A Forráscentrum weboldalán keresztül közelebb juthat egy vállalat az áhított EU pályázat megnyeréséhez, hiszen a szakértő csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a haza vállalkozásokat.

A Szakmai segítségnyújtáson kívül a pályázatok figyelése is megrendelhető. Az ingyenes pályázatfigyeléshez a telefonszám megadása után a cég munkatársa keresi meg az érdeklődőket. Pályázati lehetőségekről, hitelekről és kockázati tőkéről is lehet havi szinten hírlevelet igényelni. A fontos események is megküldésre kerülnek a szolgáltatást igénybe vevő vállalkozásoknak, így már teljesen biztos, hogy egyetlen pályázatról sem fognak lemaradni.

A pályázatok megírása még csak ezután következhet, amely pályázatíró nélkül szinte lehetetlen. A pályázatírással foglalkozó szakemberek napi szinten találkoznak a pályázati anyagokkal és pontosan tudják, hogy milyen módon kell megírni a pályázatokat ahhoz, hogy a pályázati pénz végül tényleg gazdára találjon. Ahhoz, hogy a nyertesek közé kerüljünk mindenképpen szükséges a konzultáció is, hiszen ekkor mérik fel a szakemberek, hogy az adott vállalkozásnak mely pályázati lehetőség való. Az utolsó lezárt év mérlegét kell megküldeni a szakembernek ahhoz, hogy értékelni tudja a lehetőségeket. Emellett a személyes találkozó is kiemelt fontossággal bír. Az EU pályázatok közé bekerülni nem a legegyszerűbb feladat, de tenni lehet érte. Nem érdemes saját szakállunkra pályázati pénzekért pályázni, hiszen az is elképzelhető, hogy a teljes befektetett munka kárba vész. Nincsen sajnos minden vállalkozásnak külön kerete arra, hogy egy szakembert foglalkoztasson a pályázati munkák összeállítására, így érdemesebb talán a Forráscentrum segítségét igénybe venni. A kkv-k számára kiemelt fontossággal bírnak a beruházásokat támogató eu pénzek, amelyek a finanszírozási konstrukció kiválasztása során már komoly szerepet kapnak. A szakemberek végig törekednek arra, hogy az adott körülmények között mégis a legkedvezőbb megoldást kínálják fel a kkv vezetőknek. A komplex és sokszor igen bonyolult pályázatírói munka csak elsőre tűnik egyszerűnek, de e-mögött nagyon sok munka és tudás áll.

Hozzászólás írása