Cégalapítás Budapest

A Céghmester célja hogy segítséget, szakértői tanácsadást nyújtson a cégalapítás előtt álló kezdő vállalkozóknak. A cégalapítás elsőre egy rendkívül bonyolult, átláthatatlan dolognak tűnik, ami megijeszti azokat, akik nem rendelkeznek jogi-, illetve gazdasági ismeretekkel. A Céghmesternél elég, ha pusztán egy jó ötlettel rendelkezik, mi majd kiegészítjük azt szakmai tudással!

A cégalapítás szolgáltatásunk Budapest különböző kerületeiben, összesen 12 irodában, gazdasági és jogi háttér biztosításával zajlik. Ingyenes tanácsadással várjuk cégalapítás előtt, ezen a körülbelül 30 perces beszélgetésen minden felmerülő kérdését megválaszoljuk. Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő adózási formát, tevékenységi kört, vállalkozási formát. Segítünk abban, hogy cége költségtakarékosan tudjon működni. Mivel a cégalapítás elengedhetetlen feltétele, hogy kijelöljön egy székhelyet, ezért kedvezményesen biztosítjuk Önnek a székhelyszolgáltatásunkat.

Ha minden megvan, és a szükséges papírokat is magával hozza a beszélgetésre, akkor már aznap megkezdhetjük a cég bejegyeztetésének folyamatát.

Hozzászólás írása